Meena Ira
Diary Owner Links Stuff


Welcome

Jemput masuk dan baca entri
 Thanks for Visit

Tabung Duit

 Klik satu , Thank you so much . *tunggu habis loading :)
       
Flashback


Chatboard


leave me a message

Follower

Blog Walking bersama RedBellas : Dream Escape
18.11.14 | 1 Miku(s)




Annyeong and Good morning ,
hari nih Ira join segmen "Blog Walking bersama RedBellas : Dream Escape"
Ira nak cerita kan sikit pasal tempat yang ingin Ira pergi ..
Ira teringin nak pergi dekat Namsam Tower, Seoul ..
hahh tempat nih lah paling romantik kalau nak dating hehehe
Namsam tower berketinggian 237 m dan telah dibukak pada tahun 1980
Namsam Tower jugak terletak di tengah- tengah seoul tau .


Namsam Tower


Love padlock tree 

File:City of Seoul View From N Seoul Tower.JPG
Pemandangan bandar seoul dari Namsam Tower

File:Korea-Seoul-Namsan Cable Car-01.jpg
Namsam cable car

Tag : http://myreallifemysecret.blogspot.com/ and http://www.lyssasecret.com/

Syarat-syarat Penyertaan:


1. Tajuk entri : Blog Walking bersama RedBellas : Dream Escape
2. Letak gambar lokasi 'Dream Escape' korang & nama lokasi tu pada gambar tersebut
3. Cerita secara ringkas mengenai tempat tersebut
4. Link entri anda ke blog saya & tinggalkan link di ruangan komen
5. WAJIB Follow blog saya
6. Tag 2 blog rakan anda

Dua Pemenang akan dipilih oleh saya sendiri iaitu saya akan review setiap entri korang yg paling menarik.
Pemenang akan dihadiahkan dengan barangan IKEA daripada Redbellas.
Segmen ni berakhir 30 November 2014.

Nak join ? Tekan sini
 



OLDERNEWER


Blogger Farida Badaruddin said...

terima kasih join.. sy dah update senarai peserta terbaru.

 

Post a Comment