Meena Ira
Diary Owner Links Stuff


Welcome

Jemput masuk dan baca entri
 Thanks for Visit

Tabung Duit

 Klik satu , Thank you so much . *tunggu habis loading :)
       
Flashback


Chatboard


leave me a message

Follower

Cuti dah nak habis !!
26.11.14 | 2 Miku(s)



Selamat tengahari dan Annyeong ^^Hari nih 26 nov 2014 , hari rabu ..
Lagi beberapa hari nak masuk sem baru .. Pada hari ahad nih , Ira akan pergi belajar lagi
Excited pun ade nak masuk sem baru nih hahaha

Btw Ira dengar Ira bakal duduk kolej gemia di UiTM dungun ,
Errr , jauh gileeeeee kolej tuh ermmm .. Hampir setengah jam berjalan kaki baru sampai kelas ..
Kalau lambat pergi kelas memang berlari pecut lah hahaha
Kalau student Uitm memang tahun jauh macam mane kolej gemia nih
Btw kat UiTM dungun ade kolej Gemia , Kolej Redang , Kolej tenggol , Kolej Kapas ,
Kolej duyung , Kolej Perhentian and Kolej Karah tpi
 karah dah takde orang duduk kat sana n karah dah jadi bilik kuliah

Then , kemarin Ira dapat temuduga untuk SPA !
Nih first time dapat temuduga kerja hahah , Nervous la jugak dapat temudaga nih
Tambah lagi , bile first time heheh ..
Ira dapat temuduga untuk jawatan Pembantu Perawatan Kesihatan ..
Kalau korang tahu pasal jawatan nih boleh share tak ? hehe
That all for today !

Harap sepanjang semester nih takde dugaan yang berat seperti sem yang lepas
and moga proses temuduga berjalan dengan lancar !


OLDERNEWER


Blogger Liza Licha said...

hye dear :) singah sini

 
Blogger انا نور said...

Assalammualaikum.. Bestnya. Tk sbar rsanya nk msuk kolej or u .. :) Lbih bnyk kwan n knangan ..

 

Post a Comment