Meena Ira
Diary Owner Links Stuff


Welcome

Jemput masuk dan baca entri
 Thanks for Visit

Tabung Duit

 Klik satu , Thank you so much . *tunggu habis loading :)
       
Flashback


Chatboard


leave me a message

Follower

Giveaway kerusiburok: Ole-Ole Phuket!
25.11.14 | 17 Miku(s)

hai semua blogger! 

seperti yang korang semua maklum, kerusiburok akan bercuti ke Phuket awal Disember ni (baca entri kerusiburok ke : PHUKET (intro)

jadi, kerusiburok bercadang nak bagi ole-ole dari Phuket kepada blogger2 sekalian.

bermula 25 Nove 2014 hingga 3 Dec 2014
KLIK banner di atas untuk sertai.

OLE-OLE utama akan diberi kepada 3 pemenang bertuah. 
tapi kalau ramai yang join segmen giveaway ni, 
saya akan tambah 7 lagi ole-ole untuk blogger bertuah! 
hehehe

3 x Ole-Ole Utama = T-shirt kenangan dari Phuket
(sebab tu conduct giveaway awal-awal, nanti pemenang boleh dapat saiz baju yang betul hehe)


JOM SERTAI! Mana tahu korang bertuah! Klik Banner kat atas tu ye untuk syarat yang simple :)


jom join ramai-ramai. ajak blogger lain sekali yer! 
di samping bersegmen, boleh jugak kita berblogwalking dan berkenalan! hehehe

babai.


OLDERNEWER


Blogger calrase patrick said...

Good luck :)
Giveaway Kerusiburok: Ole-Ole Phuket! - CalrasePatrick

 
Blogger calrase patrick said...

Good luck :)
Giveaway Kerusiburok: Ole-Ole Phuket! - CalrasePatrick

 
Blogger cik belbel said...

singgah bw dr segmen kerusiburok :)
http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

 
Blogger Azney Shamsuddin said...

Assalam

Azney datang melawat dari GA yang sama --> http://www.azneyshamsuddin.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

semoga berjaya :)

xoxo,
Azneyshamsuddin

 
Blogger izzeyda said...

singgah dari GA yang sama.. good luck ya..

http://izzeyda.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

 
Blogger Hafiza AizZawa said...

Semoga berjaya.. Fiza singgah dan BW dr GA yang sama.... jemput ke blog Fiza
http://ourmemoria.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

 
Blogger NURAIN LIYANA:) said...

dari segmen yang sama melawat para pesaing *ecehh :3* btw . goodluck ya :)

jemput singgah komen, follow and buat macam rumah sindiri kat blog saya jugok blog 1 blog 2 blog 3

 
Blogger kerusiburok said...

terimakasih ira sebab join GA saya ni. :) Saya dah update list peserta kat SINI

 
Blogger N. Sakinah D ♥ said...

singgah dan follow sini...semoga berjaya dari segmen yang sama..semoga berjaya..

http://cinta5november.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

 
Blogger MunSiKettod said...

semoga berjaya..datang melawat blog :)

http://munsikettod.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket_26.html

 
Blogger khaty aiman said...

ting..tong..hye..BW dari segmen yang sama..
goodluck & all the best..

 
Blogger Sofu Hashim said...

bw dari segmen yg sama...good luck ya
http://ummi2m2s.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

 
Blogger anamizu said...

ziarah kwn2 dr segmen yg sama. best of luck tau!


http://ana-mizu.blogspot.com/2014/11/nak-jugak-giveaway-kerusiburok-ole-ole.html

 
Blogger anamizu said...

ziarah kwn2 dr segmen yg sama. best of luck tau!


http://ana-mizu.blogspot.com/2014/11/nak-jugak-giveaway-kerusiburok-ole-ole.html

 
Blogger Scha Nazri said...

haiii awaaaa! singgah siniii. follow sini sekali laahhh. wiwiwiwiwi

 
Blogger Cik Blogger said...

Singgah dari GA yang sama :)
good luck!

http://adelinelah.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

 
Blogger AyuInsYiraH said...

ayu dtg dari GA yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye...ayu ade buat segmen .. nanti boleh la join ye.. tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/12/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

 

Post a Comment