Meena Ira
Diary Owner Links Stuff


Welcome

Jemput masuk dan baca entri
 Thanks for Visit

Tabung Duit

 Klik satu , Thank you so much . *tunggu habis loading :)
       
Flashback


Chatboard


leave me a message

Follower

Cara dapat duit dengan 8share
8.1.15 | 0 Miku(s)


Salam sejahtera and Salam,  Hari ini saya baru berkesempatan untuk buat artikel mengenai 8Share. Sebenarnya banyak peluang buat duit online tanpa modal, lebih-lebih lagi dengan Program 8Share nie, cuma kene rajin update kat Facebook atau Twitter la..Sebenarnya 8Share nie dah lama, cuma ada yang belum jelas dan macam mana nak buat duit dengannya, termasuk lah diri nie jugak. OK..Serba serbi toturial buat duit dengan 8Share nie dikongsikan bersama yer..

1 . Korang daftar dulu 8share kat SINI

2. Klik sahaja mana-mana specials aka kotak-kotak yang anda nak share pada rakan-rakan anda.

3. Anda boleh share link anda di Facebook, Twitter, Google+ mahupun Linkedin. Pilih je mana-mana. Semua pun tak apa. hehe. Bile korang tekan share diakan keluar popup atau korang copy je link yang diberi and share kat mane-mane .

4. Nak check apa yang kita share, berapa UV/ramai yang klik link kita berserta earnings yang kita perolehi, boleh pergi DASHBOARD.

Okay, dah selesai. Bolehlah mulakan aktiviti sharing is caring anda. Selain berkongsi maklumat, anda juga mendapat faedahnya kan. Kena rajin sharelah ye, sebab kalau pemalas macam saya ini, bye-byelah..hehe. Baiklah selamat mencuba dan semoga berjaya.


OLDERNEWER