Meena Ira
Diary Owner Links Stuff


Welcome

Jemput masuk dan baca entri
 Thanks for Visit

Tabung Duit

 Klik satu , Thank you so much . *tunggu habis loading :)
       
Flashback


Chatboard


leave me a message

Follower

Tutorial Cara Install Portable Photoshop cs6
10.1.15 | 0 Miku(s)


1. Mula mula korang tekan SINI untuk download photoshop cs4
2 .Pahtu die akan keluar mcm dalam gambar bawah nih .. tekan je download !


3 . Pahtu di akan keluar pop up , untuk save file .. Tekan je download then tunggu sampai siap

4. Lepas siap download , open file yang di download tuh dan extact kan mane yang korang suka dan senang nak cari.


5. Pahtu tekan folder 'Photoshop portable cs6' then click 'pscs6' , die akan keluar macam kat bawah nih .. Pilih bahasa yang korang nak .. 


6. Then siappppp !









OLDERNEWER