Meena Ira
Diary Owner Links Stuff


Welcome

Jemput masuk dan baca entri
 Thanks for Visit

Tabung Duit

 Klik satu , Thank you so much . *tunggu habis loading :)
       
Flashback


Chatboard


leave me a message

Follower

Done !
30.4.15 | 0 Miku(s)


Assamualaikum .
Hampir 2 minggu dah cuti sem nih .. ahhhh seriously seronok gile duk kat umah nih hahahah maklum lah makan tido je kerja seharian hehehe ,, Bila dah balik rumah baru rase hilang stress ,, Hmmmm biase lah banyak bende terjadi sem nih .. Letih , rimas , stress semua ada tapi semua dapat selesai dengan baik hehehe ... 

Tapi seriously tak percaya ade kawan macam tuh buruk belakang dan tak faham n tak cuba nak faham kenapa kita bertindak macam tuh .. Dia buat macam kita nih tak ade perasaan huh .. Dah tak tahu nak settle masalah ini macam mane huhuhu ... Dah cakap face to face apasal masalah nih dengan dia tapi dia jawab macam hurmmmmm .. Kalau bagi alasan tak pandai , tak reti ,, tak boleh nak terima lah alasan itu sebab apa guna kita duduk kat Uitm tuh bukan untuk belajar ke ? Hmmmmmm
I hope next sem kita berempat akan macam dulu :)))) Rindu nak jadi dulu - dulu  .. Always together..

Good Night . 



OLDERNEWER