Meena Ira
Diary Owner Links Stuff


Welcome

Jemput masuk dan baca entri
 Thanks for Visit

Tabung Duit

 Klik satu , Thank you so much . *tunggu habis loading :)
       
Flashback


Chatboard


leave me a message

Follower

Result Untuk Sem 1
15.5.15 | 0 Miku(s)

Sebelum memula kan cerita pada pagi Jumaat yang indah ini .. ehem ehemm hahaha .. Good morning dan Assalamualaikum semua reader dan blogger .. Bersyukur kehadrat Ilahi atas nikmat yang diberi kan ..

Semalam result final exam dah keluar .. Aku nervous gila sampi tangan sejuk , mengeletar lagi .. Jantung macam berdenyut 120 km / jam ... Dupdap dupdap dupdap .. Pada jam 12 lebih ramai orang lain dah tahu result ... Aku tunggu punya lahh lama , duk refesh 100x email tak masuk - masuk ! Dah cuak sangat pergi tido .. Tak boleh nak tido pulak , pusing sana pusing sini tutup mata masih tak melelap jugak

Duk refesh refesh dan refesh .. Tepat jam 12.49 pagi tetiba masuk lah email ahhhhhhhh , dah naik gila nih .. hahahaha , Tapi Alhamdullilah result okey  .. Perlu hardworking lagi untuk dapat dean list hehehe .Yang penting pasal result ialah semua lulus dan takde yang kena repeat ..

Kepada yang dapat dean list , congrats .. In sha allah , Sem next dapat dean . Congrats kepada semua Uitm Student !



OLDERNEWER