Meena Ira
Diary Owner Links Stuff


Welcome

Jemput masuk dan baca entri
 Thanks for Visit

Tabung Duit

 Klik satu , Thank you so much . *tunggu habis loading :)
       
Flashback


Chatboard


leave me a message

Follower

After 3 years . . .
25.5.16 | 1 Miku(s)



Pagi tadi , Ira pergi sekolah tau . Pergi ambik sijil and jumpa cikgu masa form 5 dulu .. Yang best nya, hari ini Ira dapat jumpa semua ketiga - tiga kawan ira yang rapat time sekolah dulu .. Seriously , dah lama gila kut tak jumpa dieorang yang paling lama pun , last jumpa time ambik result spm hahahah .. Lama kan kan 

Antara ramai kawan yang rapat , ngan korang la Ira paling selesa nak berkawan and jadi diri sendiri hahahah yang baru kenal mungkin kata Ira nih pendiam , tapi dah lama nanti tahu la macam mane 

Hopefully , we always keep in touch . Good luck gais 





OLDERNEWER


Blogger Syahidah Fadilah said...

Anda ditag :)
http://www.syahidahfadilah.com/2016/05/pencarian-bloglist-june-2016.html

 

Post a Comment