Meena Ira
Diary Owner Links Stuff


Welcome

Jemput masuk dan baca entri
 Thanks for Visit

Tabung Duit

 Klik satu , Thank you so much . *tunggu habis loading :)
       
Flashback


Chatboard


leave me a message

Follower

Review Movie : One Way Trip aka Glory Day
20.5.16 | 3 Miku(s)


Salam reader and blogger ,. Hari ini teringin pulak nak buat review movie one way trip aka glory day yang saya tengok 3 hari lepas . Movie ni best sangat sebab pelakon nya yang best sgt , contoh nya Jisoo yang pernah berlakon dalam drama angry mom n sassy go go . Minat sgt jisoo berlokan hihihi hemsem pulak tuh and ini movie pertama yang Suho berlakon tau . Next , jalan cerita movie ni best tapi ending cerita nih tak memuaskan sbb Sang Woon mati disebab kan oleh excident semasa dieorg lari dari polis . Mosly , cerita nih pasal friendship .


 Poster Filem One Way Trip 


Detail Film One Way Trip

Movie: One Way Trip / Glory Day
Revised romanization: Geulroridei
Director: Choi Jeong-Yeol
World Premiere: October 3, 2015 (Busan IFF)
Release Date: March, 2016
Runtime: 93 min.
Language: Korean
Country: South Korea
Cast:
Ji Soo - Yong-Bi
Suho - Sang-Woo
Ryoo Joon-Yeol - Ji-Gong
Kim Hee-Chan - Doo-Man
Kim Dong-Wan
Lee Ji-Yeon - Park Eun-Hye




Sinopsis Film One Way Trip
Yong-Bi (Ji Soo), Sang-Woo (Suho), Ji-Gong (Ryoo Joon-Yeol) dan Doo-Man (Kim Hee-Chan) empat rakan yang berumur 20 tahun . Mereka merancang bercuti ke Pohang untuk satu malam dan 2 hari untuk Sang-Woo yang hendak mendaftarkan di military. Pada malam tersebut , mereka berhenti dipantai . Pada masa itu, mereka ternampak seorang wanita dipukul oleh seorang lelaki. Mereka cuba untuk menyelamatkan perempuan itu .


Trailer

Selamat Menonton ^^



OLDERNEWER


Blogger Nur Atiqah said...

Ada Suho!! Wow, kena tgk jgk ni. ><

 
Blogger alya chan said...

jom join giveaway kami http://alyasygsanda.blogspot.com/2016/05/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

 
Blogger ANIS NABILAH said...

anis minat jisoo jugak <3

 

Post a Comment