Meena Ira
Diary Owner Links Stuff


Welcome

Jemput masuk dan baca entri
 Thanks for Visit

Tabung Duit

 Klik satu , Thank you so much . *tunggu habis loading :)
       
Flashback


Chatboard


leave me a message

Follower

Hadiah Giveaway Fridge Magnet Lombok Dari Mialiana.com
3.7.16 | 2 Miku(s)

 Assalamualaikum dan Selamat Berpuasa semua 
Dah lama blog tak ber update . Tak sempat nak mengadap laptop bila duk kat kolej  Apabila kesibukan melanda bila dah start kuliah nih  tak sempat nak jenguk-jenguk blog. Maklum la jugak sem ni jugak last sem , macam2 assignment pada awal2 sem nih  Sem ni jugak ade 1 trip and 3 site visit  best tu mmg best dapat pergi jalan-jalan tapi kannnnn duit bagai mengalir bagai air lah  . Sem ini jugak la banyak guna duit , biasa la sebagai student memang tak boleh nak lari dengan masalah duit kan 

Pada malam ni baru sempat nak update pasal hadiah giveaway dari Mialiana.com hihiihihi . Ira ada join giveaway fridge magnet lombok by Mialiana.com ada tak sangka boleh menang  Firstly , tak sangka juga ira menang giveaway nih hahahah . Alhamdulillah ini la dikata kan rezeki di bulan ramadhan kan . Terkejut la jugak bila baca kat cbox  mialiana berithu ira menang giveaway nih 


Thank You 
  Selamat Malam gais 



OLDERNEWER


Blogger Tomodachi said...

tahniah ya dah menang

 
Blogger Mineko Ira said...

Thank You :)

 

Post a Comment