Meena Ira
Diary Owner Links Stuff


Welcome

Jemput masuk dan baca entri
 Thanks for Visit

Tabung Duit

 Klik satu , Thank you so much . *tunggu habis loading :)
       
Flashback


Chatboard


leave me a message

Follower

Happy Birthday !
8.7.16 | 0 Miku(s)


Salam and Selamat Hari raya maaf zahir dan batin 
Haaaa cuba teka hari birthday sapa ? hehe siapa lagi kalau bukan tuan empunya blog kan hehehe  First time dalam hidup 20 tahun nih kan , birthday jatuh pada hari raya bermakna sungguh birthday kali ini . Sedar tak sedar umur dah  genap 20 tahun pada tahun nih  Tapi Ira still nampak macam budak sekolah hahahah , mane tak nampak macam budak sekolah kalu badan tak gemuk - gemuk nih hahahah nak buat macam mane kalu berat badan tak nak kan . 

Bila hari raya ini , bila dah lama tak jumpa sedara - mara kan , kalu berjumpa ngan dieorang mesti cakap yang mana satu kakak dan yang mana satu adik sebab adik Ira lebih tinggi dari Ira . Kadang - kadang rasa annoying jugak bila orang selalu kata macam tu tapi sebenarnya tak kisah pun . Bila orang kata macam tu buat muka selamba je hahaha 

Selamat Hari Raya gais  tak sempat nak tulis entry panjang - panjang.orang dah datang beraya 



OLDERNEWER