Meena Ira
Diary Owner Links Stuff


Welcome

Jemput masuk dan baca entri
 Thanks for Visit

Tabung Duit

 Klik satu , Thank you so much . *tunggu habis loading :)
       
Flashback


Chatboard


leave me a message

Follower

The End For Last Semester
28.10.16 | 0 Miku(s)


Assalamualaikum dan good night to everybody ,
Dah lama blog ni tak ter'update' sejak kebelakangan ini , Bila tengok last post pun dah last month punya huhuuhu . Maklumlah baru habis final for this sem belum sempat menhadap blog nih hehehe. Start bulan 10 hingga akhir bulan 10 final for this semester so blogger-emoticon.blogspot.com i need kerah segala tenaga dan minda untuk study for this semester lagipun sem nih banyak sangat subjek tough dan killer subject :tears: macam subjek law for hospitality and tourism. Salah satu subject buat aku mengila sem nih hahahaha walaupun sem ni ade 5 paper je tapi banyak subject susah .:drip: Okey dah habis cakap pasal final exam.

This semester is last sem :love: i like it but i gonna miss this moment . I gonna miss enactus member and my friend support me and always with me till the end of semester. I'm feel sad when i think about Enactus club cause i really want to go Bootcamp for next semester , join all enactus's event and i want to be enactus member always blogger-emoticon.blogspot.com Seriously , enactus buat aku rase tak nak tinggal UiTM but when I think about study and problem , i want to gradute right now  :err: 

Sekejap je 2 tahun berlalu kan? sekarang dah last semester . susah nak percaya i do it , Walaupun banyak masalah for this sem , i still gagah hadap segala masalah dan sakit hati .Yes , i know i can do it .Semester yang paling tough sekali dalam hidup nih and i hope i will not face this kind of situation again. The end for last semester ni pun i know which one is real friend and fake friend . I know right now. For me the dangerous people in this world is fake friend . In front of u , they will be nice to you but back of u , they talk shit about you . I just nak cakap be careful this kind of  people . I dah pernah kenal dengan orang macam nih .  

For this sem , i went to Taman Negara Pahang for class trip. One of the most memorable trip , i went National Park on 1 until 3 september .Taman Negara is a vast national park on the Malay peninsula of Malayasia. It encompasses a sprawling tropical rain forest that's said to be 130 million years old. Kuala Tahan, the main entry point, is a base for the nearby canopy walkway, river trips and treks through the jungle to the top of Mt. Tahan. The park is home to tigers, macaques and birdlife, as well as the enormous flowers of the rafflesia plant.Banyak aktiviti yang best kan sini such as jungle trekking , rapid shooting , canopy walk ,  visit orang asli and other and the best activities i need to try is rapid shooting . Menyesal kalau pergi taman negara but tak buat aktiviti rapid shooting tau . Most recommendation place for adventure tour . 



Okey dah tak ada apa nak cerita. Ini sahaja untuk malam nih. Good night emoticon57 bye 



OLDERNEWER