Meena Ira
Diary Owner Links Stuff


Welcome

Jemput masuk dan baca entri
 Thanks for Visit

Tabung Duit

 Klik satu , Thank you so much . *tunggu habis loading :)
       
Flashback


Chatboard


leave me a message

Follower

Dexandra Perfume
12.4.17 | 0 Miku(s)

Related image
Hello and morning gaiss
tetiba rasa nak tulis entry pasal dexandra perfume nih heheheh akhir- akhir nih terjebak jual perfume nih huhuhu, asal nya hanya untuk tolong sepupu tapi rasa boleh la buat kerja part time jual nih kan. Yelah diploma baru habis sekarang xde apa nak buat so  blh la buat duit tambahan untuk guna time degree nanti hehehe. Dah panjang pulak cerita hahaha jom cerita pasal dexandra pulak.

dexandra.net

Korang pernah dengar pasal perfume Dexandra nih ? sejak akhir-akhir ini , ramai juga yang guna perfume nih sebab perfume ini memang tahan lama bergantung jugak pada keadaan anda bekerja . Orang kata perfume ini boleh tahan sampai 8jam tauu ,, lama tu . Kalau kerja dalam keadaan air cood mungkin lagi tahan lama. Sampai ke petang pun boleh tauu

Dexandra pun senang nak bawa ke mana-mana saja sebab botol nya yang panjang kalau nak lagi kecil bawak yang 10ml sahaja. Lagi senang nak simpan dan tak berat nak letak dalam handbag tau.



Bau macam Big Boss😎

Feel like a boss😉
Bau rich in Woody Vanilla,
kalau pakai rasa macam diri abam lelaki paling segak! 

Suka tak suka?
Warm fragrance sesuai utk day wear..
Asyik bau kuli je,apa kata cuba De'Xandra Hugo Boss ni bagi merasa bau BIG BOSS, hihihi!! 

Bila spray dexandra hugo boss bottled ni di tangan pasti dicium berkali2…
Memang sempoi bau sweet vanilla yg agak lembut & mendamaikan…
Best sangat2!! 


Beli perfume Dexandra berpeluang menang iPhone 7 red tauu. Hah tunggu apa lagi hubungi saya untuk pertanyaan yang lanjut!

WS : 0139303545
Call : 01110544258





OLDERNEWER