Meena Ira
Diary Owner Links Stuff


Welcome

Jemput masuk dan baca entri
 Thanks for Visit

Tabung Duit

 Klik satu , Thank you so much . *tunggu habis loading :)
       
Flashback


Chatboard


leave me a message

Follower

Top 5 The Best Websites To Watch KDrama
12.4.17 | 0 Miku(s)

Assalam dan selamat petang
Cuaca hari ni cerah je kat Kuala Terengganu kan biasanya pada bulan macam ni hujan je biasa dah petang. Erm hari terfikir pulak nak share website yang best untuk watch online and download for free drama, bukan korean drama je yang ada banyak tau chinese drama, japanese drama, taiwan drama, thailand drama dan movie asia pun ada kat sini. Website ini boleh watch online atau download dengan mudah tau , click je hahhh. Website ni juga sedia kan video dalam hd (high definition) atau kita panggil high quality lah kan . Website nih pun update variety show yang popular tau macam running man, the return of superman, King of mask singer dan banyak lagi, Jom kita tengok !

1. Drama Cool
Antara banyak website nih paling best tau , update drama sekali dengan eng subtitle daily tau. Biasanya Ira tengok drama korea kat sini. Website pun tak berat lagi memudahkan 



2. Kiss Asian  













OLDERNEWER